Vacature Auto spuiter / voorbewerker / Schadehersteller M/V

Persoon Schadeherstel Rotterdam is een uniek bedrijf op het gebied van schadeherstel. Wij zijn specialist in het herstellen en spuiten van auto’s, caravans, campers en boten. Wij werken met unieke en gepatenteerde innovatieve herstelmethoden en onderscheiden ons positief als allround herstelspecialist in de markt. De meest uiteenlopende materialen en bijzondere oppervlakken kunnen wij probleemloos herstellen en spuiten. Ook aluminiumplaten met profiel zoals op caravans en campers worden bij ons hersteld met de Profile Repair® methode. Wij zijn actief in de zakelijke en de particuliere markt en richten ons als specialist op de gehele provincie Zuid-Holland.

Persoon Schadeherstel Rotterdam is een familiebedrijf in Rotterdam Schiebroek-Hillegersberg, nabij Lansingerland. Wij staat voor kwaliteit, specialiteit, enthousiasme en betrokkenheid. Dat is de inzet van alle mensen die bij ons werken. Professionaliteit, collegialiteit en samenwerking staan bij ons centraal. Onze cultuur is persoonlijk en informeel. Persoon Schadeherstel is groeiende en zoekt nieuwe specialisten die houden van zelfstandigheid, afwisselend werk en leuke nieuwe uitdagingen.

Wij zoeken jou: Je hebt meerdere jaren praktijkervaring, bent bewust van kwaliteit en werkt graag in een kleinschalig team van flexibele enthousiaste vakmensen. Jouw taken liggen o.a. in het kleur bepalen, mengen van kleuren en spuiten. Dit betekent niet dat je fulltime aan het spuiten bent. Wij zien je graag ontwikkelen als allround herstelspecialist en je kunt dan ook voorbewerken, monteren, plaatwerken, strak maken en nabewerking. De hoge mate zelfstandig stelt je in staat om mooie strakke en nette auto’s, caravans, en campers, boten op te leveren. Wij zoeken iemand voor een 80% – 100% fulltime betrekking.

Wij vragen: Auto schade/technische opleiding – of je hebt werkervaring -. Je bent zeer resultaatgericht. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die allround is of zich wil ontwikkelen als allround specialist. Je bent daadkrachtig, leergierig en collegiaal. Een krachtige persoonlijkheid waarvoor kwaliteit heel belangrijk is. Je kunt kwaliteit spuitwerk leveren. Je hebt affiniteit met auto’s en/of caravans/campers en bereid om je continue te verbeteren. Het goed spreken en schrijven van de Nederlandse taal is vereist.

Solliciteren. Wij bieden een marktconform salaris, collectieve pensioenregeling en mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke groei en ontwikkeling. Ben jij positief en enthousiast, stuur je motivatie met CV naar info@persoonherstel.nl  ! Als je meer informatie wilt over deze functie kun je ook mailen of bellen met 010-5114332.

Persoon Schadeherstel Rotterdam

Wildersekade 108, 3053 KA Rotterdam,

info@persoonherstel.nl

#vacature